Saavutettavuus­seloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.kuntoutuspaivat.fi ja on päivitetty 10.8.2021. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse. Verkkosivusto täyttää suurelta osin lain vaatimat A- ja AA-tason saavutettavuuskriteerit (WCAG 2.1), eikä sivustolla ole kriittisiä saavutettavuuspuutteita.

Ei saavutettava sisältö

Vaakatasossa olevan mobiilinäkymän navigaatiolinkkejä ei voi pyyhkäistä, joten pienemmillä näytöillä osa linkeistä jää piiloon. (WCAG 2.1 1.3.4 ja 1.4.10).

Huomasitko saavutettavuuspuutteen?

Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Voit antaa palautteesi sähköpostilla osoitteeseen emmi.naappa@kuntoutussaatio.fi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Lisätietoja

Etelä-Suomen aluehallintovirasto

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö